Hypnose PrimePeak Udviklingshypnose Ejnar Håkonsen

Om Ejnar Håkonsen

Mit navn er Ejnar Håkonsen, og jeg lever for at skabe fantastiske oplevelser for mig selv og andre.

At hjælpe spændende personer med at skabe det liv, de ønsker for sig selv, er den til dato mest effektive måde jeg har fundet til at udleve dette.

En baggrund fra bar bund

Jeg er helt igennem nørd og har siden barndommen kastet mig intenst og passioneret over alt hvad der vandt min interesse. Min fars død da jeg var 18, gav mig en tidlig overgang til voksenlivet og en anledning at tage mine prioriteter op til evaluering: Jeg havde masser af spændende intellektuelle udfoldelser, men var i dårlig kontakt med mine følelser, havde voldsomt underudviklede sociale færdigheder og bar på store usikkerheder omkring ikke så meget som at have kysset en pige.

Mentorer fra verden over

Universitetstiden blev for mig en rejse i personlig udvikling, hvor jeg bevidst tog mig Ejnar Håkonsen, PrimePeak hypnoseselv gennem processen med at opsøge indsigtsfulde undervisere, udfordre mig selv, tillade mig selv at begå fejl undervejs og i sidste ende tillære mig hvad jeg følte jeg manglede i mit liv. Dating, sexliv, sociale evner, følelsesmæssig kontakt, samt kropslig form og udfoldelse var alle områder, som jeg med årene byggede, fra ekstrem inkompetence, op til at kunne føle mig både selvsikker og udtryksfuld.

På den rejse var jeg, via en af mine exceptionelle undervisere, så heldig at komme i kontakt med Mark Cunningham (en af verdens dygtigste hypnotisører) som først overkom al min skepsis for hypnose og dernæst gentagne gange sprængte mine koncepter om hvilken udvikling der var mulig, og hvor hurtigt det kunne gå. Hypnose blev i sig selv en passion, og i høj grad et hemmeligt våben for mig til at få al den anden læring og udvikling til at falde hurtigere i hak.

Et liv man selv kan være tilfreds med

Med årene har jeg hævet mine standarder i flere og flere områder af mit liv og skabt en tilværelse, der langt overgår hvad jeg oprindeligt havde troet realistisk eller fair. Der er stadig nye udfordringer og ny udvikling at kaste sig over, præcis som jeg foretrækker det. Nu nyder jeg at kunne trække på mine egne læringserfaringer og de mange dygtige undervisere og kilder, der var af størst hjælp for min egen rejse og udvikling, til at guide og lette udviklingen for folk omkring mig. Nå ja, og så har jeg haft et halvt årti til at lære hypnose fra de bedste i verden og anvende de absurde genveje, det har givet mig.

Senest har jeg stiftet udviklingshypnose, som en kombination af de mest potente teknikker. Med PrimePeak er jeg dykket helt ned i min største motivation inden for feltet: Nu nyder jeg dagligt at kunne hjælpe klienter til nye gennembrud og at hæve standarderne for hjælp og coaching ved at yde skudsikker garanti for udbyttet.

Få en gratis videoguide