Mere information om udviklingshypnose

Om udviklingshypnose

Udviklingshypnose specialiserer sig i at hjælpe målrettede personer med hurtigt at opnå personlige gennembrud og større tilfredshed i livet.

Vi fokuserer på dine mål, dine styrker og på dig som hel person. Hvad end det er socialt, professionelt, som forælder, partner, forfører eller elsker, fortjener du at kunne være både selvsikker og tilfreds i alle dele af dit liv. Jeg hjælper dig med at forbedre de styrker, du allerede er stolt af, og med at få dine blinde vinkler bragt under din kontrol, så du kan begynde at bringe dem op til dit fulde potentiale.

Til at gøre dette har jeg stiftet udviklingshypnose, baseret på mine internationale studier med en række af de største legender inden for hypnose og NLP:

  • Mark Cunningham: Min primære mentor og en af verdens bedste hypnotisører. Specialiserer sig i at gøre dramatisk udvikling både hurtigt og behageligt, samt i at bruge det til at forme den livsstil man selv ønsker.
  • Tony Robbins: Kendt for sine personlige udviklingsforløb og sit arbejde med mange af de førende top-performere i verden (udsagn fra Hugh JackmanBill ClintonSerena Williams)
  • Gerald Kein: En af sin generations største legender og den oprindelige mentor for over halvdelen af de andre navne på denne liste.
  • Ines Simpson: Dette årtis førende innovatør inden for hypnose. Hun har åbnet for banebrydende nye teknikker og holder solidt på at teknikker kun er noget værd når man kan dokumentere deres effekt.
  • Stephen Parkhill: Kendt for sit banebrydende arbejde i.f.t. sindets opbygning og anvendelse af hypnose til at hjælpe kroppen med at komme af med fysiske lidelser.
  • Igor Ledochowski: En mester i samtalehypnose, der har coachet adskillige Fortune500-ledelser i at styrke deres indflydelse og motivere deres hold.

Hvordan fungerer udviklingshypnose?

Dit sind består både af den bevidste, rationelle del, som typisk træffer beslutninger, og den underbevidste del som håndterer følelser, vaner og alt andet du ikke aktivt tænker over. Du har måske oplevet at du kører hjem og pludselig opdager at du er fremme, selvom du knapt kan huske hvad der skete det sidste kvarter? Det er stadig dig der har kørt vejen, men blot den underbevidste del af dig, mens dit rationelle jeg har taget sig en pause.

Når udviklingshypnose bringer dig i trance er det netop det rationelle dig, der får lov til at tage en pause. Du er fuldt til stede, fuldt opmærksom og kan reagere på alt hvad der sker – men du befinder dig rent i øjeblikket, fuldt fokuseret på min stemme, imens jeg tager dig på en guidet tur af dit sind og i samarbejde med din underbevidsthed opnår de resultater du ønsker. Har du nogensinde har oplevet en lærer der virkelig forstod og inspirerede dig? Tænk i så fald på de samtaler hvor ting helt intuitivt gav mening og hvor du blev opslugt på en måde så alt andet blev zonet ud… og så ved du allerede hvordan det er at være i (mild) trance.

Alle kan lære at gå i trance, men processen går lettest for de personer der allerede har nok styrke og kontrol til at være trygge i at give slip.

Hvorfor udviklingshypnose?

Hypnose er et lige så bredt begreb som ”undervisning”: Der er utallige retninger at gå og begge områder rummer både dem der er livsændrende dygtige og dem der ikke aner hvad de laver.

Med udviklingshypnose har jeg samlet et udvalg af teknikker med det specifikke fokus at hjælpe mennesker med at trives, præstere og opbygge den tilværelse de selv ønsker. Dette er min egen passion og hvad jeg har opsøgt de største internationale eksperter for at specialisere mig i. Udviklingshypnose er dermed også mit personlige kvalitetsstempel på at dette er teknikker som jeg er villig til at stå inde for med min resultatgaranti.

Få en gratis videoguide