Hvad gør udviklingshypnose anderledes?

Hvad gør udviklingshypnose anderledes?

Udviklingshypnose udnytter de ressourcer du allerede har, til at arbejde fremadrettet frem for blot at fokusere på løsning af enkeltstående problemer. Hvis du oplever nogen udfordringer eller begrænsninger, tager vi os også af dem på vejen, men fokus er på dig som hel person og på den tilværelse du gerne vil have.

Udviklingshypnoses stærke specialisering gør selvsagt også, at der er ting det ikke rummer:

  • Udviklingshypnose involverer ingen former for scenehypnose.
  • Udviklingshypnose har typisk ikke behov for at dykke ned i konkrete minder. Jeg finder det mere effektivt at arbejde på denne måde, men hvis du føler et stærkt behov for at genopleve situationer vil en traditionel hypnotisør nok være et bedre bud.
  • Udviklingshypnose specialiserer sig ikke i rygestop. Der er allerede traditionelle hypnotisører der har dette som deres speciale. Hvis du ønsker at arbejde med det mere identitetsmæssigt og også overkomme de usikkerheder eller selvsaboterende drifter der har ligget til baggrund for vanen skal jeg dog gerne være til hjælp.

Kan jeg blive hypnotisør?

Der har været interesse for at lære disse teknikker og det er muligt at jeg i fremtiden arrangerer undervisningsevents hvor folk selv kan lære at blive udviklingshypnotisører – professionelt eller for egen udvikling.

Hvis disse muligheder opstår, vil det blive annonceret via mit gratis nyhedsbrev som du kan tilmelde dig her på siden.

Få en gratis videoguide