1. december 2018 • Uncategorized

PrimePeak hyret til give hypnose-opvisning på Københavns Universitet

Opvisning i udviklingshypnose

Jeg arbejder med udvikling frem for scenehypnose, og har aldrig set pointen i at få nogen til at sige som en kylling når man i stedet kunne gøre deres liv bedre for evigt.

Netop derfor var det spændende da en gruppe af 100 naturvidenskabelige KU-studerende hyrede mig til at give en opvisning i hvad der egentlig er muligt med erotisk hypnose (nydelse og orgasmer givet med stemmen frem for berøring), når man arbejder ud fra et grundlag i personlig udvikling.

Det var en dejlig oplevelse som jeg netop er vendt hjem fra. Tak til de studerende for et godt arrangement, med plads til at rumme den personlige udvikling som er en central del af hvad jeg laver.

PrimePeak hypnose opvisning Københavns Universitet
Min demo-model var godt tilfreds med aftenen.

Ønsker du selv et arrangere en opvisning?

Vær obs. på at jeg ikke gør mig i klassisk scenehypnose, og altid tager udgangspunkt i personlig udvikling. Hvis du ønsker at booke en opvisning af enten udviklingshypnose eller erotisk hypnose, så skriv til [email protected] eller tag kontakt på 27 57 75 73.

Vil du lære at hypnose?

Efter opvisningen var der stor interesse for selv at lære de teknikker jeg anvender. Hypnose er overraskende nemt og hvad end vi snakker erotisk hypnose eller klassisk udviklingshypnose tager det mig kun en weekend at lære folk virkelig effektive teknikker de selv kan anvende i deres praksis eller hverdag. Planen er at starte PrimePeak-seminarer så snart der er nok interesserede. Hvis du selv ønsker at blive orienteret når muligheden åbner, kan du skrive dig på her: https://goo.gl/forms/AP8MGirfdzUZZ3vz2.

Få en gratis videoguide