7. maj 2018 • Medier, Polyamori

Ekspert-interview til Ekstra Bladet

Ekstra Bladet er begyndt at række ud til mig som en af deres eksperter om sexliv og polyamori:

“- Jeg oplever det samme i miljøet, og når jeg arbejder med klienter som kommer til mig med overvejelser om polyamori og åbne forhold. Sjovt nok virker det til at de personer, der afprøver polyamori, oplever mange af de samme fordele, selv hvis de, efter at have gjort sig erfaringerne, vælger at leve monogamt.

– I min erfaring er folk, der udforsker polyamori, tvunget til at udvikle nogle karaktertræk, som er enormt gavnlige for sexlivet og forholdet. De bliver bedre til at tale om sex og udtrykke sine behov. Og der er mindre skyld, skam og tabu omkring sex.”

Se den fulde artikel på https://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/danske-eksperter-derfor-har-non-monogame-bedre-sex/7134723.

Få en gratis videoguide