Hvordan virker PDH?

Det liv du ønsker for dig selv - uden at spilde tiden

Personal Design Hypnosis kombinerer det bedste fra lifestyle design med en naturvidenskabelig tilgang til de teknikker der anvendes af verdens førende hypnotisører.

Jeg arbejder især med ledere, IT-specialister og andre der forventer dokumenterede løsninger og ikke har tid til at bruge år af deres liv på samtaler uden sikkerhed for at det løser noget. Finder du det også useriøst hvis en specialist ikke tør tage ansvar for at du får det udbytte du betaler for? I så fald er PDH for dig.

Fordelen ved at arbejde med folk der afskyr overtro, er at de lytter til evidens, resultatgaranti, andres erfaringer og er gode til at afprøve ting fordomsfrit og lade resultaterne tale deres eget sprog. Hos PrimePeak kan jeg med stolthed sige at 80% af mine klienter kommer p.g.a. resultatgarantien og først tror på teknikkerne når de selv oplever deres effekt.

Personligt tilpasset

Det personlige design er kernen i PDH: Selvom et fuldt forløb typisk kun er 4-6 timer, går hele den første time med at lære dig og dine behov at kende i dybden, så vi kan udarbejde en "ønskeliste" der føles helt rigtig for dig. Verdens førende hypnoseteknikker giver fantastiske genveje til at arbejde med følelser, blokeringer og præstation. Det unikke i PDH er at vi lægger indsatsen i at skræddersy alt præcis til dine behov og ønsker:

Forandringen er ikke noget mærkeligt udefra, men en fælles indsats fra os begge to i at skabe en udvikling der bunder i dine oprigtige styrker, så du kan opnå naturlige gennembrud der lader dig være endnu mere den person du selv har lyst til at være. Den dybe kommunikation og kontakten med dine behov er det der lader mig skabe resultater du kan beholde for livet.

PDH er et opgør med de 3 største problemer i ordinær terapi:

 

1) Hvordan kan jeg vide forløbet vil virke?

Vi har vænnet os til alt for lave standarder inden for mental udvikling. Grundprincippet i PDH er at terapi kun er seriøst, hvis ens teknikker er gode nok til at yde en total resultatgaranti.

2) Hvorfor skal forandring tage årevis?

Alle frygter forløb, der tager årevis og koster mange tusind kroner - men hvor problemet blot bliver analyseret frem for at blive løst.

PDH spilder ikke tid på det overfladiske, men går direkte til hvad der betyder noget for dig og kan gøre en varig forskel.

3) Hvordan kan jeg vide at jeg har den rigtige terapeut?

Der fandtes engang mange søgemaskiner på nettet, men alle spildte tid med uforudsigelige resultater. Med Google kom nye teknikker, der hævede standarderne for resultater og hastighed så meget, at det blev det trygge valg hver gang.

Ligesom dengang, står vi med en umoden branche der aldrig har været vant til kvalitetsstandarder. Det er tåbeligt, at jeg kan stille garanti for bedre og hurtigere resultater på over 10 områder inden for mental udvikling.

Med tiden vil vi hæve standarderne for mental udvikling, og normen vil blive terapi, der respekterer din tid og står til ansvar for udbyttet. Hvis du ikke vil vente de næste 20 år på at denne udvikling bliver mainstream, er PrimePeak stedet for dig.

Book gratis samtale

Dit ansvar

  • Du er klar til at konfrontere dine udfordringer og skabe forandring i dit liv.
  • Du har tænkt over hvad du ønsker at opnå, så vi fælles kan nå frem til en ønskeliste du føler er helt rigtig for dig.
  • Du behøver ikke tro på noget, men du er klar til at opleve PDH og lade resultaterne tale for sig selv.
image

Mit ansvar

  • Du har lagt indsatsen for at opnå ekstraordinære gennembrud. Jeg garanterer at det sker.
  • Du har lagt indsatsen for at konfrontere dine udfordringer. Jeg garanterer at det bliver en tryg og givende proces.
  • Du har lagt indsatsen for at finde ud af hvilke forandringer du gerne vil opnå. Jeg garanterer at du bliver hørt, og vi i fællesskab gør dig til endnu mere den person du har lyst til at være.
image

Få en gratis videoguide